1. Home
  2. Fashion
  3. bemutatkozik az AGATE új designer márka
bemutatkozik az AGATE új designer márka
0

bemutatkozik az AGATE új designer márka

0
0

Az AGNESKOVACS sikere és a növekvő nemzetközi érdeklődés nyomán születő biztató visszajelzések arra ösztönöztek minket, hogy új márkavonalat indítsunk el. Ez a lezserebb, lendületesen minimalista AGATE. A szofisztikált, de sportos vonalat képviselő márka elsősorban – a magas minőség és a letisztult design mellett – a széles elérhetőség teszi igazán vonzóvá. Az AGATE táskák kedvező árazását a bőrt váltó minőségi, alternatív anyagmegoldások teszik lehetővé.

Az AGATE az AGNESKOVACS eddig rejtett rétege. Követve annak esztétikáját, kiemelkedő minőségét és funkcionalitását az AK könnyed, fiatal megfogalmazását nyújtja. Új anyagok használata által izgalmas geometrikus felületeket jelennek meg.

agate_backpack-1

Az „agate” jelentése achát – kristályos, rétegzett féldrágakő, amelynek határozott, változatos színű mintázata követi a kőzet formáját. Izgalmas rétegződése, sokfélesége különösen inspiratív ezáltal adva állandó kiindulási pontot a kollekcióknak. Az táskák nagyvonalú alapformáinak felületét geometrikus részletek mozgatják meg. Továbbra is egyetlen, egybefüggő lap hajlításával és formázásával jönnek létre a varrás észrevétlen jelenlétével.agate_backpack-2

Az AGATE első kollekciója, a Quadra 2016 szeptemberében mutatkozik be. Darabjainak karakterét a marhabőr és a különleges, hővel formázott anyag kombinációja nyújtja, amelynek jellegzetes négyzetmintája és fémes színei a 60-as évek „Space Age”-jének esztétikáját idézik fel retrofuturisztikus hangulatot kölcsönözve a táskáknak. A hangsúlyos anyaghasználatot a táskák alapformáinak visszafogottsága egyensúlyozza ki. A mini kollekcióba unisex hátitáska,  női válltáska, shopper táska és MacBook tok tartozik, amelyek monokróm feketében és ezüst-fehér kombinációban érhetőek el, kezdetben kizárólag Magyarországon.

agate_woman_mac

Az AGATE Quadra kollekció kapható október elsejétől az www.agneskovacs.hu/agate oldalon illetve október végétől már a kiválasztott budapesti üzletekben is.agate_backpack-3

Forrás: AGNESKOVACS