1. Home
  2. Editorial
  3. 90s Story editorial by Peruzzi Photography
90s Story editorial by Peruzzi Photography

90s Story editorial by Peruzzi Photography

0
0

coverA 90es évek hangulata adta az ötletet a koncepcióhoz. A fotókat Peruzzi Boglár készítette, a stylingért Havettova Angelika, a sminkért pedig Török Boglárka volt a felelős. A gyönyörű modell Blanka volt a Visage Modelstől, aki kifejező szépségével mutatta be a 90es éveket. A nagyszerű ruhák a The Four, Tomcsányi Dóri, Nushi, Beango, Feelinkita, Yukka márkák kreációi. A szuper covert és a többi grafikai munka Szabó Dóra grafikust dicsérik.

A csapat a 90es évek közepének időszakából inspirálódott, az úgynevezett rave – techno korszakból. Ez az időszak nagyon színes és laza volt. Ki ne emlékezne akár fiatalabb korából vagy esetleg gyerekkorából azokra kitűzőkre és színes kütyükre, amik ebben a korban annyira népszerűek voltak. A képeken látható izgalmas és különleges sapkát a stylist maga díszítette.

Nagyon vidám és pop art-os hangulat jellemzi az anyagot. A színes hátterek fokozzák a popart érzetét, ami a 90es években is nagyon jellegzetes volt. A zenei kultusz szintén meghatározó volt ebben az időszakban, a techno, a rave, de még a pop zene is virágzott. Emiatt nagyon sokszínű és igen vidám hangulat áradt a ruházatokból is. Korszakalkotó volt a platform is, ezek az izgalmas cipők, amik nem csak jópofák, hanem nagyon kényelmesek is. Arra is odafigyelt a stáb, hogy jellegzetes 90es évekbeli frizurát és sminket készítsen. Ez a korszak sokaknak a szívügye, ugyanakkor nagyon szerethető is. Nem csoda, hogy egyre népszerűbb és a stábtagokra is hatással van.

Credits

photo Boglár Peruzzi

styling Angelika Havettova

mua Boglárka Török

model Blanka / Visage

graphic designer Dóra Szabó

clothes The Four, Tomcsányi Dóri, Nushi, Beango, Zara, Feelinkita, Bershka, Yukka,

accessories H&M, Nebouxii Socks, Stradivarius