1. Home
  2. Fashion
  3. A H&M bemutatja őszi-téli “neo-noir chic” Studio kollekcióját
A H&M bemutatja őszi-téli “neo-noir chic” Studio kollekcióját
0

A H&M bemutatja őszi-téli “neo-noir chic” Studio kollekcióját

0
0

Szeptember 6-án debütál a H&M 2018-as őszi-téli kollekciója, a neo-noir chic jegyében. A kollekciót az 1990-es évek kultikus sorozata, a Twin Peaks inspirálta, és egyaránt megtalálhatók benne a nőies statement darabok, valamint a férfigardróbból “kölcsönzött” klasszikusok. Az ötvenes évek filmikonjai, az egész korszakot meghatározó stílusukkal szintén nagy hatással voltak a kollekcióra, melynek kulcsdarabjai a kényelmes, puha kötöttek, határozott szabású farmerek és kabátok, valamint az elegáns, nyaknál megkötős blúzok és ruhák.

 

„A H&M Studio kollekcióknál mindig játszunk a feminin és maszkulin darabok és stílusok összemosásával, ebben az évben pedig mindezt még egy kis 50-es évek és David Lynch hatással is kombináltuk: ultranőies darabokhoz adtunk férfias részleteket, valamint megalkottuk a szuper-klasszikus darabokat is, így mindenki a saját stílusára szabhatja az outfitjeit – mondta Pernilla Wohlfahrt, a H&M vezető designere.

A 2018-as őszi-téli Studio kollekció szeptember 6-tól kapható a Váci1-es H&M üzletben és online.

A H&M Studio kollekcióról

A H&M Studio limitált kollekciója a szezonnak megfelelő kulcsarabokat kínál egy tavaszi-nyári, valamint egy őszi-téli kollekcióban. A Studio saját tervezői csapata, egy adott téma köré építve és az aktuális trendeket figyelembe véve alkotja meg a szezon kulcsdarabjait, melyek limitált mennyiségben kerülnek a kiválasztott üzletekbe, és kaphatók online.

Forrás: Devenyi Patricia