1. Home
  2. Fashion
  3. A világ egyik legnagyobb H&M üzlete nyílik Budapesten
A világ egyik legnagyobb H&M üzlete nyílik Budapesten
0

A világ egyik legnagyobb H&M üzlete nyílik Budapesten

0
0

 Május 26-án nyílik a H&M legújabb és egyben legnagyobb magyarországi üzlete a Váci utca elején, a Váci1-ben.A műemlékvédelem alatt álló épületben, mely az UNESCO Világörökség része, helyet kap az összes koncepció, így a férfi-, női- és gyermekruházat mellett a Home és szépségápolási részleg is.

Hamarosan megnyílik Magyarország legnagyobb H&M üzlete Budapesten: a Váci utca legelején található Váci1 ad otthont május 26-ától a svéd divatóriás legújabb üzletének, mely a H&M magyarországi zászlóshajója is egyben. Ez azt jelenti, hogy ez az üzlet minden tekintetben kiemelkedik a többi közül: a nem mindennapi szépségű és múltú műemléképületben, mely egykor a Budapesti Értéktőzsde helyszínéül szolgált, és amely az UNESCO által nyilvántartott Világörökség része, a márka összes koncepciója megtalálható lesz. A három szintes üzletben a férfi-, női- és gyermekruhák mellett lesz Home és szépségápolási részleg is, valamint a hazai viszonylatban szintén egyedülállónak számító kibővített cipőrészleg is.

IMG_4992

A H&M-nél kiemelkedő szerepe van a fenntarthatóságnak, mely fontos részét képezi a vállalat üzletpolitikájának, így a H&M szlogenjébe is bekerült: “Divat és minőség a legjobb áron, fenntartható módon”. A vállalat már évek óta kínál fenntarthatóbb anyagok felhasználásával, például biopamutból és újrahasznosított pamutból készült ruhákat, melyek Conscious néven találhatók meg az üzletekben. Azonban nemcsak a ruhagyártás, de az üzletnyitás terén is kiemelkedően fontos a fenntarthatóság és a környezetvédelem: a természetes erőforrások kímélése érdekében az új üzletek nyitásánál is fontos szempont az energia- és erőforrás-takarékosság, amit a vállalat a partnereitől is elvár.  A H&M az üzletek kialakításakor és üzemeltetése folyamán is olyan új technológiákat használ, amelyekkel csökkentheti a környezeti terhelést. A Váci1-ben energiafogyasztást mérő berendezések optimalizálják az üzlet energiafogyasztását, ahol kizárólag energiatakarékos fényforrásokat használnak, valamint a hűtés-fűtés-ventilláció terén is csakis a legújabb generációs VRF-rendszerek lesznek beépítve, valamint újrahasznosításra kerül a szürkevíz is, míg a környezetet terhelő anyagok, így a PVC használata is tilos.

summer2_HM

Az üzletnyitás napján, május 26-án a H&M egész nap 20 százalékos kedvezménnyel várja a vásárlókat. Emellett az első száz vásárló ajándékkártyát kap, valamint Sziget jegyek is kisorsolásra kerülnek a nap folyamán.

A Váci 1 alapépület műemléki és modern tereit az ingatlanfejlesztő Horizon Development a DVM group tervező- és kivitelező csapatával álmodta újra, és tette vonzó helyszínné Európa egyik legnagyobb, egyedülállóan exkluzív H&M zászlóshajó üzlete számára.

summer3_HM

Forrás: H&M