Home Fashion Anne Sofie Madsen: egy különleges tehetség Dániából
0

Anne Sofie Madsen: egy különleges tehetség Dániából

0
0

 Dániában született és ott is nőtt fel, a diplomáját 2009-ben szerezte a Royal Danish Academy of Fine Arts-ban. Tanul John Gallianotól a Diornál Párizsban, majd Alexander McQueenhez került tervezőnek. 2010-ben a London fashion weeken debütált couture ihletésű kollekciójával. Célja a hagyományos kézműves módszereket, couture technikákat belevinni az utcai öltözékekbe. Ismerkedjünk meg 2013 Autumw winter kollekciójával.

 

A 2013 autumn winter kollekciója kifinomult, mégis van benne valami energiát sugalló keménység. Egyedi tervezési mintái a, hol rövid ujjúkon tűnik fel, hol pedig kötött pulcsikon. Ruhái egyedi kialakításúak, különleges textúrákkal fűszerezve. Találkozhatunk szőrmével, muszlinnal, pamuttal, bőrökkel. Színvilágára leginkább a fekete, szürke, fehér jellemző.

 

Ruhái különlegességét akkor fedezhetjük fel igazán, ha közelről megpillantjuk hogyan lettek kialakítva. Bámulatos!

Kampányfotóit szezonról szezonra átlengi Anne által megálmodott hangulat, és kifejezésmód

Anne kézzel rajzolt illusztráció is fantasztikusak, melyek feltűnnek a ruháin, többek között a 2013 Sping Summer kollekciójában.

Azt gondoljuk, ezek után bátra kijelenthetjük, hogy Anna Sofia Madsen nemzetközi színvonalú tervező, véleményünk szerint nem is akármilyen! Látogassatok el hivatalos weboldalára, ahol régebbi kollekcióit is megtudjátok nézni.

www.annesofiemadsen.com

 

Kovács Bernadett