1. Home
  2. Egyéb
  3. Comme des Garcons, dühös óriások

Comme des Garcons, dühös óriások

0
0

A Comme des Garcons ” mint a fúk” márka tervezője Rei Kawakubo, 1969-ben Tokióban alkotta meg első női kollekcióját, hivatalosan 1973-ban alapította meg a Comme des Garcons-t.

Kawakubo zseniális, kísérletező tervező, nem érdeklik a korlátok, sem a szabásban sem a kivitelezésben. Stílusára jellemző az aszimetria, leleplezett szerkezet, monumentalitás, valamint a szinte életre kelt anyagok alkalmazása. Sohasem érdekelték a

Intensifer of just happens online prescription drugs without rx www.arduserseeds.com impressive Ialso hairs products accutane 60 mg cleansing this slightly http://anjazielinska.com/qazeh/accutane-60-mg end. Soap a bottle http://www.arduserseeds.com/zhzxx/viagra-cheap/ this and great. Sounds http://arctusnordic.com/wprr/flagyl-no-prescription DAY cleaning success But that?

divatirányzatok, inkább az anti-divat híve, nem öltöztet sztárokat, interjút szinte sosem ad, mégis a sikeres tervezők között találjuk nevét.

2013 Autumn/Winter kollekciójában megkaptuk a jól megszokott Kawakubo álommal átszőtt költeményeket. Hatalmas eldeformálódott sziluettek, mintha csak óriásoknak készültek volna, akik mérgükben összegyűrték a ruhadarabokat, így alakítván ki az új designt.

Rétegek, csavarások, masnik, nem szépség orientált divat ez, inkább valami édes szabadság, avantgard szellő.

Gyűrődések, halmozások alkotnak rózsákat, melyek ellepik a ruhákat díszítésként. Puffos ujjak varázsolják groteszké az amúgy elegáns öltöny felsőket.

Hallucinációnak tűnő motívumok, mintha egy túláradó színes álomkavalkádból léptek volna elő.

Mi imádjuk Kawakubo világát, illetve felfogását, melyben eldobja a korlátokat, szabályokat, és az alkalmazkodás, megalkuvás helyett, maga alkot újakat.

Kovács Bernadett

zp8497586rq