1. Home
  2. Fashion
  3. EOSinE 2016-os tavaszi nyári kollekciója
EOSinE 2016-os tavaszi nyári kollekciója
0

EOSinE 2016-os tavaszi nyári kollekciója

0
0

Bozsik Szilvia márkájának, az EOSinE-nak 2013-as indulása óta immár védjegyévé vált a tervező által kikísérletezett felületkezelés. A valódi bőrt egy általa kifejlesztett bőrfestési eljárással készíti, így minden egyes irizáló, színes felület egyszeri és megismételhetetlen.

A 2016-os tavaszi nyári kollekcióját a fénytörés és a víztükör reflexiója inspirálta. Fémes festői effektek megtörése és néhol véletlenszerű egybeolvadása hűen adja vissza ezt a vizuális jelenséget. A víztükör látványa sosem homogén árnyalatokat mutat, hanem megannyi színben és tónusaikban pompázónak érzékelteti ezeket és a hullámzás is különbözőképpen töri meg a víz felszínét. A legújabb kollekciót két színállás jellemzi. Az egyiken a zöldes és óarany árnyalatok jelennek meg karöltve, a másikat pedig a bézs és lazac, ezüstös tónusok kavalkádja jellemzi.

A táskákat az egyszerű, letisztult geometriai formák jellemzik, melyeken a minta szabadon érvényesülhet. A fazonok tekintetében a tervező megtartotta az eddigi kollekciókban már bevált és keresett formákat, természetesen kiegészítve, továbbgondolva azokat. Így a jól ismert és szeretett clutch kapott egy kényelmes fogót, amin átbújtathatjuk kezünket. Az előző őszi-téli szezonban debütáló – és nagyon keresett – egy kézi fogópánttal és egy hosszabb, levehető pánttal készülő táska a közepes méret mellett most mini változatban is megjelenik.

A darabok megtalálhatóak a MESH Designer Store-ban (1052, Budapest, Párizsi utca 6/b)  Instagram

 

 

Kreditek:

fotó: Boglár Peruzzi 

smink: Varga Alíz

haj: Ivan Lazarciuc

modell: Kiss Bettina

ruhák és kiegészítők: EOSinE