Home Fashion HABABA DESIGNER PÁLYÁZAT 2018
HABABA DESIGNER PÁLYÁZAT 2018
0

HABABA DESIGNER PÁLYÁZAT 2018

0
0

A Hababa Designer Store and Gallery több körös pályázatot hirdet kezdő és/vagy diák ruha tervezők számára egy teljes öltözék megtervezésére és kivitelezésére, valamint egy azt prezentáló élő installáció létrehozására.

 

A pályázóknak egy olyan legfeljebb 5 ruhadarabból álló öltözéket kell megtervezni és elkészíteni, amiben 1 db vintage/retró stílusú használt ruha is felhasználásra kerül. Ezt a ruhadarabot kötelező módosítani/átalakítani és a ruházatba ily módon tetszőlegesen beépíteni. Az előző vintage/retró elemet leszámítva a ruházatot teljes egészében a pályázónak kell a pályázat kiírását követően elkészíteni. Szabadon tervezhető női, vagy férfi ruházat. A Hababa Store-ban lehet vintage/retró sílusú ruházathoz inspirálódni.

 

Az élő installáció a jelen kiírásban a ruházat olyan prezentálását jelenti, amelyben egy személy a ruházatot viselve, a pályázó által kitalált megvilágításban és tárgyak, eszközök, bútorok között helyezkedik el. A ruhát viselő személy mozgást is végezhet az installáció adta kereteken belül.

 

A pályázat témája: Redesign – Régi az Újjal

Zsűri:
Kárpáti Krisztina (Mod’Art)
Kormos Anna Zsófia (THEFOUR)
Sármán Nóra (Nora Sarman)
Vetlényi Lili (Hababa Store)
Vitáris Iván (Ivan & The Parazol)
A kiírás teljes szövege itt olvasható:
Forrás: Lantos Gábor