Home Fashion IMOGEN 2018 tavasz-nyári kollekciója
IMOGEN 2018 tavasz-nyári kollekciója
0

IMOGEN 2018 tavasz-nyári kollekciója

0
0
Az IMOGEN 2018 tavasz-nyári kollekciója a minimalizmus és a praktikum összhangját teremti meg. A márka alapértékeihez hűen az örök érvényű ruhatár kialakítására törekszik. A titok a jó szabású, klasszikus vonalvezetésű ruhákban rejlik, melyek sosem mennek ki a divatból. Harmonikusan elférnek egymás mellett a nőies és a sportos darabok, mely stílusbeli kettősség a kezdetek óta a jellemzi a márkát. A klasszikus stílussal ötvözött modern szabásvonalak, részletmegoldások és minőségi alapanyagok figyelemre méltóvá teszik viselőjét.
Az IMOGEN nőt elegancia, érzéki tisztaság és legfőképp magabiztos könnyedség jellemzi. Megjelenése kifinomult, egyszerű, ugyanakkor különleges.
A színeiben is mértékletességre törekvő kollekcióban a tavaszi fák virágainak rózsaszín és fehér, és a  kristálytiszta tenger türkizkék árnyalatai köszöntik a tavaszt, de domináns szerepet kap az örök fekete is.
A ruhadarabok a mindennapi igényeket szem előtt tartva készültek, hiszen ha jól működően tervezünk meg egy ruhát, akkor az tükrözi a viselőjében rejlő harmóniát és így varázsolja különlegesen széppé.
Fotó: Rab Roland
Modell: Ivett (VM)
Smink és haj: Katrina Gyorgyova
Forrás: Viki