1. Home
  2. Fashion
  3. Interjú FESTYCHANNEL műsorvezetőjével Miták Bernadettel

Interjú FESTYCHANNEL műsorvezetőjével Miták Bernadettel

0
0

FESTYCHANNEL műsorvezetője vagy, mesélnél a programról? 

A Festychannel  egy olyan online műsor Festy in style divatblogger oldalán, ami mélyebb betekintést enged a divat világába. Videóban több mindent lehet elmesélni, megmutatni. Rettenetesen büszke vagyok rá, mert itthon ebben a formában mi vagyunk az elsők ilyen jellegű kezdeményezésben.

 

Mivel foglalkozol a műsorvezetés mellett?

Először is van egy civil állásom, ami hétfőtől péntekig tart, mint mindenki másnak. Ezt azért tartom fontosnak megjegyezni, mert nem akarom senkinek sem azt sugallni, hogy az álmaink könnyedén az ölünkbe hullanak. Kőkeményen meg kell dolgozni értük és kitartónak kell lenni minden esetben. De bízom benne, hogy előbb vagy utóbb csak a vágyaimnak élhetek. Válaszolva a kérdésedre a channelen kívül még cikkeket írok, néha modellt állok, és én is elindítottam kis blogomat a Vanceshop oldalán.

Kik a célközönségetek? Kiknek szólnak a műsorok?

Alapvetően fiatal fashionisztáknak, akiket érdekel minden, ami a divattal kapcsolatos.

Milyen témák érdekelnek? Mi az átfogó koncepciótok?

A divaton belül sok érdekes altéma van, amiket bemutatunk például, divatbemutatókon, vagy fotózásokon kívül olyan divateseményeken is részt vettünk, mint a Blogger Shopping Day is volt, mert ez is egy remek kezdeményezés volt a bloggerek részéről, hogy az olvasóikkal találkozhassanak.

Kik dolgoznak még a FESTYCHANNEL mögött?

Ketten Festyvel  találtuk ki a Festychannel struktúráját, ezért a háttérmunkákban is részt veszünk azon felül, hogy arcunkat adjuk az adásokhoz. Természetesen a videóanyagok készítésében egy remek operatőr is rendelkezésünkre áll Bertalan László, illetve egy fotós is Gregus Máté, aki pedig a werk képekről gondoskodik.

Mi a véleményed a magyar divatszakmáról? 

Azt gondolom, hogy itt is az a szabály érvényes, hogy aki szeretné valóban valóra váltani az álmait az, ha tesz érte, el is éri. Sokan megragadnak egy szinten kishazánkban, és minden mást hibáztatnak az okokért, amiért nincs meg a valóban áhított siker. Sajnos ma már nem elég a tehetség, el is kell tudni adni magunkat. A lehetőségek elég szűkösek, nem vagyunk sem világváros, és a divatra éhes emberek is sajnos kevesen vannak vagy kevesen tehetik meg, hogy áldozzanak a divat oltárán.  Mindenesetre a Wall street farkasaiból idézve: „Add el nekem ezt a tollat!” Ha nincs lehetőség, teremteni kell.

A divaton kívül mi az a másik téma, ami nagyon foglalkoztat téged?

Elsősorban a saját fejlődésem, ami foglalkoztat, az, hogy amit csinálok abban egyre jobb és jobb legyek. Szeretek cikkeket írni, gondolatokat megosztani, remek lehetőséget adott számomra ezáltal a Vanceshop webáruház, ahol elindíthattam saját kis blog felületem, amire rendszeresen posztolok.

Mi az álmod?

Az, hogy mik az álmaim, annyira személyesek, mint másnak például az, hogy mikor veszítette el a szüzességét. Nem szeretek beszélni róla, ez az én kis magánszférám, viszont annyit mondhatok, hogy eddig soha nem éreztem azt ennyire, hogy az utamon vagyok.

Mik a terveid a jövőre nézve?

Főként a Festychannellel kapcsolatban vannak terveim, célkitűzések mit szeretnék idén elérni. Nagyon sokat kell fejlődnünk, de szerencsére nagyon jók a visszajelzések, ez igazán nagy motiváció arra, hogy végig csináljuk a kezdeti nehézségeket. Jó lenne egy saját blogfelület is, ahova tölthetnék fel folyamatosan tartalmakat, illetve sok hasonló együttműködést szeretnék, mint amilyen például a Moonfalliával volt most előző hónapban, nagyon jól esett, hogy engem választottak arcnak a gyönyörű ékszerekhez.

 

http://indavideo.hu/video/Az_FF_luxus_utra_vitte_a_bloggereket_Londonba