1. Home
  2. Fashion
  3. Koppenhága Fashion Week 2017 SS
Koppenhága Fashion Week 2017 SS
0

Koppenhága Fashion Week 2017 SS

0
0

Idén élőben tudósítunk nektek a Koppenhágai Fashion Weekről. Jól ismert márkák mutatják be a 2017-es jövő nyári kollekcióit. A nemzetközi sajtó is részt vesz az eseményen, mint a Vouge, Elle, Dazed vagy a W Magazin szerkesztői is. Az érdeklődés nagy a külföldiek részéről is. A koppenhágai divathét nagyon kiszeretne emelkedni a divat hetek közül, ezért mindent megtesznek, hogy így is legyen. Koppenhágában kiemelkedő a divat és design hagyománya. Formatervezésben mindig is világhírűek voltak. Nagy reményeket fűznek most a divatiparhoz, mert az utóbbi évében fellendülést lehetett érezni az előző évekhez képest.unnamed

Rengeteg bemutató várja az ideérkezőket, a város számos pontján. Olyan márkák mutatkoznak be itt, mint Malene Birger, Ganni, Baum und Pferdgarten, Han Kjøbenhavn, Asger Juel Larsen, Won Hundred, Barbara I Gongini vagy a Fonnesbech is. Idén egy svéd márka is debütál a Koppenhágai fashion weeken a House of Dagmar. Számos más külföldi márkával találkozhatunk még, de főleg svédekkel, de harmadszorra csatlakozott a Kopenhágai Fashion Weeken a számukra kedves Lala Berlin német márka is.

Nagyon színesek a színpadok, kellemes légkör fogadja az ide érkezőt. Tényleg egyfajta optimista, pozitív légkör van a rendezvényen. Sajnos lehetetlenség az összes márkát bemutatunk, nagyon sokan vannak, de párat kiszeretnénk emelni majd. Folytatás hamarosan!