1. Home
  2. Fashion
  3. Make design kollekció 2015
Make design kollekció 2015
0

Make design kollekció 2015

0
0

A Make design tervezői ismét a természet ihlette kollekcióval rukkoltak elő, azonban most nem az állatokat, hanem a növényzetet használták fel mintaként, melyek igazán izgalmasra sikeredtek.

A növényzet „leutánzása” azonban nem is gondolnánk, hogy egy nagyon bonyolult folyamat, hiszen gondoljunk csak bele. A természet folyamatosan változik, és mindig más arcát mutatja. Ezért ez a kollekció több hónapi munkának a gyümölcse, ugyanis a sok változásnak köszönhetően a lányoknak is számtalan mintavariációt kellett készíteniük a témához. A kollekcióban a gyökérzet és az indák mintái jelennek meg, ugyanis Réka és Zsanett ezekből merítettek inspirációt. Ezek vonal és folt rendszeréből készítették el a mintákat, melyek eddigi munkájukkal ellentétben sokkal több finomságot hordoznak magukban. A kollekció az „Arisen collection” nevet viseli, mert a minták szinte életre keltik a táskákat, mondhatni egy magasabb szintre emelik őket.

Természetesen a mintatervezés mellett még figyelembe kellet venniük a formatervezést, a szabásminták tökéletes elkészítését és persze ott volt még a makettezés is. A forma kialakításánál figyelembe vették, hogy a megtervezett táskák hordhatóak és kényelmesek legyenek, éppen ezért a kollekció három táskatípusra lett szélesítve. A lányok szem előtt tartották azt is, hogy a táskákat könnyen lehessen tisztán tartani, így a sötét és világosabb vásznak mellett textilbőrt is kombináltak a darabokba.

 

A kollekció elkészítésénél a sportos eleganciára törekedtek, ami azért is jó, mert így bármely korosztály megtalálhatja a neki tetsző darabokat.

 

Ha te is szeretnél egy táskányi természetet a ruhatáradba, akkor megvásárolhatod a táskákat az Artushkában, a Buda Entertainment & Gastro Designer üzletében, vagy keresd a termékeket a MAKE design facebook oldalán.