Home Fashion MAX&Co tavaszi nyári kollekciója
MAX&Co tavaszi nyári kollekciója
0

MAX&Co tavaszi nyári kollekciója

0
0

Scott-Trindle-Max&Co.-Spring-Summer-2016-Regitze-Christensen-Daga-Ziober-2A MAX&Co nő örökké elegáns. Komolyan veszi az öltözködést, ugyanakkor játékosság jellemzi stílusát. A sokoldalú elegánciára, gazdag szín- és anyagvilágra építve, az új MAX&Co. kollekció a legjobb megjelenést biztosítja neki és segít abban, hogy a hét minden napján jól érezze magát, legyen szó munkáról vagy játékról.

PINK GONDOLATOK

A fáradtság legjobb ellenszerei a vidám rózsaszín árnyalatok, amelyek hatását stílusos fémekkel fokozzuk tovább.

A gondosan egymás mellé helyezett, strukturált és könnyed szövetek, a szigorú vonalak és a lágy esésű anyagok merész, nőies megjelenést teremtenek. A jacquard, a lamè és lurex szolgálnak alapul a kifinomult sziluettekhez. Mi mást is kívánhatnánk, ha nem olyan farmer darabokat, amelyek a különleges alkalmakra szóló és a mindennapi sikket egyaránt megtestesítik.

VÁROSI KIKÖTŐ

A korall, az optikai fehér és a kék ragyogó, modern palettája. Klasszikus tengerészcsíkok és a cikk-cakk rafinériája a ruhákon és kiegészítőkön. Játékos hajó minta, viharos tenger ihlette, pliszírozott szoknyák. Ezek a védjegyei a kollekciónak, amely mámorító, akár egy napsütéses pihenés a tengerparton. Friss puplin, könnyű selyem és szellős zsorzsett – a Városi Kikötő ruhavonal alapanyagai.

MAX&Co. _ Look _36

VÁROSI NOMÁD

Ennek a stílusnak a hangulatát egy divatmúzsa, marrakesh-i nyaralása és világkörüli kalandozása ihlette. Nyugodt, meghosszabbított A-vonalú sziluettek, meleg, homokszínű árnyalatok és organikus anyagok – organza, len rafia és pamut – elegáns választások melegebb napokra, csak úgy, mint a nyári pizsamák ihlette csíkos ingek, topok, hosszú ruhák és cropped nadrágok monokróm twillből vagy arany selyemből.

 

 

A MAX&Co.-ról

A MAX & Co. egy kortárs nemzetközi divatmárka, amely Olaszországban született.

Az anyagokkal kapcsolatos kutatásra és a részletekre irányuló figyelemre építve, a Max&Co. elegáns, élettel teli és modern kollekciókat teremt, teljes ruhatárat, amelynek darabjai egytől egyig nagy műgonddal készülnek, kényelmes viseletek – a korszakok és a nők életmódjának változásai az ihletőjük. A MAX & Co. nő egyszerre elegáns és dinamikus, komolyan veszi a ruhátárát, de mindennapi öltözködésében mindig felfedezhető egyfajta játékosság.

A MAX&Co. 400 üzletével és online felületével, több mint 5 kontinensen jelen van.