1. Home
  2. Fashion
  3. MESH Designer Store alapító tervezőinek új, limitált szériás nyári kapszulakollekciója
MESH Designer Store alapító tervezőinek új, limitált szériás nyári kapszulakollekciója
0

MESH Designer Store alapító tervezőinek új, limitált szériás nyári kapszulakollekciója

0
0

Nem csak meghosszabbított nyitva tartással és izgalmas akciókkal, de az alapítók (Bozsik Szilvia, az EOSinE, Pankotai Csaba, a Pankotai Leather és Ambrus Zsolt a Gingoside ékszerek tervezője) mindhárman egy-egy limitált szériás kapszulakollekcióval ünneplik a nyarat. Az alapítók mellé csatlakozott a MESH Designer Store többi tervezője is (a Fibula, a Lazlo, a CAMOU és az Ille-Olla is), melynek keretében 10-50 % kedvezményt adnak nem csak legújabb, de a korábbi kollekcióik kedvelt darabjaira is.

fb8

Az EOSinE 2013-as indulása óta különleges felületeiről ismert: a speciális bőrfestési eljárás nyomán egyedi és megismételhetetlen felszínek jönnek létre a tervező keze nyomán. A márka legújabb kollekciójában ezek vizes olajfoltra emlékeztető színvilágot és mintázatot imitálnak. A formavilágot egyértelműen a praktikum és a kényelem uralja: Bozsik Szilvia a kapszula-darabok tervezése során a strandolást, a tengerpartot tartotta szem előtt. A táskák, ékszerek és papucsok, szandálok mind egytől-egyik a stílusos kényelem képviselői: a táskák nagy méretben és három különböző formában (hátizsák-tornazsák, téglalap alakú válltáska és egy variálható pántos táska) készültek, hajókötél és kerek hajóablakra emlékeztető bújtatók egészítik ki őket.

EC1

Pankotai Csaba a Formatervezési Nagydíjon ért el nagy sikert varrás nélkül kialakított, többfunkciós táskájával. Ezt a sokak által szeretett fazont gondolta tovább: ebben a szezonban semleges színekben (tört fehér, metálos ezüst és fekete) álmodta meg a őket, hogy bárki ruhatárába könnyen beilleszthetőek, jól kombinálhatóak legyenek, melyek hamisíthatatlanul modern, városi hangulatot testesítenek meg. Ráadásul most egy kivehető belső résszel is ellátta a hátizsákként és válltáskaként is viselhető darabokat.

gfb5

Ambrus Zsolt legújabb kollekcióját szintén a tenger ihlette: a Ginkgoside legfrissebb ékszereinek legfőbb inspirációja a vízi élővilág volt. Ráják, kagylók, tengericsillagok és hullámok jelennek meg a darabokon rézből, türkiz gyöngyökkel is kombinálva esetenként. Hosszú nyakláncok „medállal” és kisebb, kerek nyakláncok, fülbevalók alkotják a kollekciót, melyek tökéletes választásnak bizonyulnak a természet és az aprólékos ötvösművészet szerelmeseinek. Fontos szempont a viselhetőség, hisz a perzselő napon nem kényelmes egy nehézkesebb, „tömörebb”, nagyobb darab, így a könnyű, légies formákra helyezte a hangsúlyt az ötvösművész.

 

fotók: Boglár Peruzzi Oláh / Peruzzi Photogtaphy

smink: Szilágyi Orsolya

haj: Ivan Lazarciuc

modell: Kovács Mirtha

ruhák: Fibula

 

MESH Designer Store, V. kerület, Párizsi utca 6/b

Facebook: https://www.facebook.com/meshdesignerstore/?fref=ts

Instagram: @meshdesignerstore

Nyitva: H- Szo 14-22 óráig