1. Home
  2. Fashion
  3. Új Utakon – MEI KAWA
Új Utakon – MEI KAWA
0

Új Utakon – MEI KAWA

0
0
A 8 éve működő MEI KAWA márka idén ősszel kilép a szezonális divatipari körforgásból, hogy mind az alkotó szakmákkal kialakult együttműködéseknek mind az egyéni megbízásoknak nagyobb teret engedjen. A 2010-ben férfi ruhaszériával induló márka fokozatosan nyitott az unisex, majd lágyabb, nőies szabások irányába is, miközben a kollekciók között a technikás szabászati megoldások, az erős társművészeti ihletettség folytonosságot teremtettek. Ezzel a MEI KAWA olyan egyedülállóan következetes tervezői eszköztárat dolgozott ki, amivel nem csak a hazai divatban, de számos világvárosban, és az ázsiai piacon is nyomot hagyott.
A márka alapítója, Kasza Emese 2018 őszétől a divatmárkával hosszú évek óta párhuzamosan épülő kortárs színházi, mozgásművészeti és filmes együttműködéseket viszi tovább, hogy ezzel az alkotói energiákat a fenntartható tervezésbe csoportosítsa át. A 2017-es vizes világbajnokság, a FINA záróeseményén látható kortárs cirkuszi produkció jelmezeitől kezdve újhullámos színházi előadásokig számos szakmai megjelenés köthető a tervező nevéhez, aki a MEI KAWA márkát így építi tovább.

Az általa képviselt formavilág egyedi megrendelésekkel továbbra is hozzáférhető marad a tervező vásárlóközönsége számára.

Forrás:  MEI KAWA