1. Home
  2. Fashion
  3. YUUTHS 2016 tavasz – nyári kollekciója
YUUTHS 2016 tavasz – nyári kollekciója
0

YUUTHS 2016 tavasz – nyári kollekciója

0
0

Az új 2016-os tavasz/nyári kollekció fő inspirációs forrása a sziklamászás, a mászók felszerelése és környezete volt. „ A sziklamászókban jelen lévő erő, akarat és összpontosítás lenyűgözött. Ez egy olyan sportág ahol fizikailag és szellemileg is maximálisan összpontosítani kell. A mozdulatok sokszínűsége mellett a sportághoz tartozó tárgykultúra is nagyon összetett és érdekes ez nagyon jó alapot adott az inspirációnak.

A formák, az anyag- és színhasználat mind erősítik a sportos formavilágot.

A fazonok és szabásvonalak visszautalnak a mászók felszerelésére. A kőzetek felülete az anyagok textúrájában köszön vissza, illetve a csiszolatlan kövek kiegészítőkként jelennek meg a kollekcióban. A tervező az anyagválasztásnál sportos, innovatív anyagokat kevert klasszikus elemekkel hű maradva ezzel a márka jellegzetes stílusához.

A sportos, dinamikus attitűd megtartása mellett fontos volt a sziklamászók környezetének, varázslatos atmoszférájának a megjelenítése is. Ezért a tervező hozzáadott a kollekcióhoz egy fantáziadús, szabad vonalat, ami a naiv festőművészet természetképeiből inspirálódott. Az erőteljes sportos vonal így kiegészült egy friss, könnyed hangulattal, a hullámos formavezetés pedig érdekes kontrasztot hoznak létre a geometrikus formavilággal. A márkánk és a kollekció célja, hogy bátorítsuk a férfiakat arra, hogy kifejezzék az egyéniségüket a designon